EUR/USDВалутна двойка Евро срещу Американски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на САЩ.
GBP/USDВалутна двойка Паунд срещу Американски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Великобритания срещу тази на САЩ.
EUR/JPYВалутна двойка Евро срещу Йена. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Япония.
GBP/JPYВалутна двойка Паунд срещу Йена. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Великобритания срещу тази на Япония.
USD/JPYВалутна двойка Американски долар срещу Йена. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Япония.
EUR/GBPВалутна двойка Евро срещу Паунд. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Великобритания.
AUD/USDВалутна двойка Австралийски долар срещу Американски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Австралия срещу тази на САЩ.
USD/CADВалутна двойка Американски долар срещу Канадски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Канада.
EUR/TRYВалутна двойка Евро срещу Турска лира. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Турция.
USD/CHFВалутна двойка Американски долар срещу Швейцарски франк. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Швейцария.
USD/TRYВалутна двойка Американски долар срещу Турска лира. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Турция.
NZD/USDВалутна двойка Новозеландски долар срещу Американски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Нова Зеландия срещу тази на САЩ.
AUD/NZDВалутна двойка Австралийски долар срещу Новозеландски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Австралия срещу тази на Нова Зеландия.
AUD/JPYВалутна двойка Австралийски долар срещу Йена. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Австралия срещу тази на Япония.
CAD/JPYВалутна двойка Канадски долар срещу Йена. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Канада срещу тази на Япония.
CHF/JPYВалутна двойка Швейцарски франк срещу Йена. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Швейцария срещу тази на Япония.
EUR/CADВалутна двойка Евро срещу Канадски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Канада.
GBP/CADВалутна двойка Паунд срещу Канадски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Великобритания срещу тази на Канада.
AUD/CHFВалутна двойка Австралийски долар срещу Швейцарски франк. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Австралия срещу тази на Швейцария.
GBP/CHFВалутна двойка Паунд срещу Швейцарски франк. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Великобритания срещу тази на Швейцария.
CAD/CHFВалутна двойка Канадски долар срещу Швейцарски франк. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Канада срещу тази на Швейцария.
NZD/CHFВалутна двойка Новозеландски долар срещу Швейцарски франк. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Нова Зеландия срещу тази на Швейцария.
EUR/AUDВалутна двойка Евро срещу Австралийски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Австралия.
GBP/AUDВалутна двойка Паунд срещу Австралийски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Великобритания срещу тази на Австралия.
EUR/ZARВалутна двойка Евро срещу Южноафрикански ранд. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Южна Африка.
USD/ZARВалутна двойка Американски долар срещу Южноафрикански ранд. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Южна Африка.
USD/RUBВалутна двойка Американски долар срещу Руска рубла. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Русия.
USD/MXNВалутна двойка Американски долар срещу Мексиканско песо. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Мексико.
EUR/NOKВалутна двойка Евро срещу Норвежка крона. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Европа срещу тази на Норвегия.
USD/NOKВалутна двойка Американски долар срещу Норвежка крона. Тя се влияе от това как се представя икономиката на САЩ срещу тази на Норвегия.
AUD/CADВалутна двойка Австралийски долар срещу Канадски долар. Тя се влияе от това как се представя икономиката на Австралия срещу тази на Канада.
UA-58431095-1