24Option ревю

Някои брокери на бинарни опции са просто измамници, други не са регулирани. 24Option е част от брокерите, които са изключително уважавани и коректни. Благодарение на CySec регулацията (Кипърската КФН), ние можем да премахнем всякакви съмнения в коректността на 24Option. Атрактивната платформа за търговия, заедно с невероятното обслужване правят 24Option доверен и удобен брокер на бинарни опции.

24Option ревю

 

 

 

Като един от пионерите в търговията с бинарни опции, 24Option стартира в края на 2009г., създавайки голяма шумотевица в индустрията. От обявяването й, иновативната и напълно уеб – базирана платформа на 24Option, непрекъснато се развива, предоставяйки на инвеститорите полезни и опростени инструменти за да им помогнат в търговията. Основната идея, която стои зад търговската платформа на 24Option е малко по-различна от тази на повечето други брокери, тъй като активите са подредени по изтичане на опциите върху тях – от най-краткосрочните (обикновено 30 секунди) до най-дългосрочните (обикновено до края на деня, с малки изключения). Например, ако щракнете на раздела High/Low, вие ще видите списък на всички активи подредени по срок на изтичане. Разбира се, инвеститорът може да избере раздела High/Low и след това да избере подраздел акции и така ще се появят само бинарни опции върху акции. Брокерът предлага над 100 активи във всяка категория. Платформата за търговия е по-лесна за ползване в сравнение с повечето други платформи на пазара, дори и от изключително уважаваната платформа на Spot Option. Тя предлага решения за всякакъв тип инвеститори – такива, които търгуват в рамките на няколко секунди, както и за по – консервативни инвеститори. И двата типа ще открият много привлекателни възвръщаемости по опциите – до 87%, както и възможност да затварят сделка преди изтичането й за да си осигурят сигурна печалба. Средните възвръщаемости по опциите са 82 % за основните валутни двойки и 70 % за екзотичните такива. Тези атрактивни възвръщаемости са сред най-високите в бранша. Единственият недостатък е сравнително високата минимална инвестиция (около 24$ за повечето активи, но се променя от актив до актив), което може да ограничи до някаква степен начинаещите. Независимо от това, 24Option предоставя демо за начинаещи, които биха могли първоначално да търгуват с виртуални пари и едва след това да инвестират реални. Друг лек недостатък за начинаещите е минималният депозит, който е 250$, но това е разбираемо заради регулациите от ЕС.

Силни страни

24Option беше регулиран през 2013г. Регулацията е от CySec и това означава, че парите, които са депозирани са в безопасност. Тази регулация е разбира се основната причина, поради която твърдим, че 24Option не са измамници. Но това не е единствената причина, поради която смятаме, че този брокер е коректен и препоръчителен. 24Option също така предлага и страхотен потребителски интерфейс, наред с други функции. Ние смятаме, че цялостната навигация в платформата и процесът на търговия са просто невероятни. Процесът на търговия е лесен за използване и графиките се появяват след едно щракване върху актива. Ако инвеститорът желае да разгледа актива по-отблизо, не е необходимо да отваря други страници, а просто да щракне върху актива и ще се появи малък прозорец с допълнителна информация от Yahoo и други източници. Тези големи предимства на 24Option го правят един от най-добрите брокери на бинарни опции. 24Option се подобрява непрекъснато от самото си създаване – платформата е с нов дизайн и броят на активите се увеличава постоянно ,с цел да се предлагат всички най-нови активи.

Доброто обслужване на клиенти прави 24Option брокер, с който ще се чувствате добре. 24Option позволява на своите клиенти да инвестират суми от рода на 50000$ в една сделка. Това означава,че този брокер няма проблеми да изплаща големите възвръщемости, които плаща по опциите си. Друг плюс на брокера е постоянните промоции, бонуси и игри, които предлага.

Слаби страни

Основният недостатък на брокера е невъзможността клиенти от САЩ да търгуват, заради регулациите на Европейския Съюз.

Оплаквания за 24Option

Ние правим изследване и анализи на брокерите. Търсим оплакванията из мрежата, проверяваме ги и ви ги предоставяме. Това, което направихме е много просто – потърсихме в Google за 24Option оплаквания, измами, некоректност и други подобни (вие също можете да го направите). Невероятно е, че не открихме такива.

Ето какво открихме. На първо място има активна дискусия относно 24Option във форуми. Всяко оплакване, което открихме там е проверено. Като цяло най-разпространени оплаквания са свързани с тегленето на средства (понякога има забавяне). Но това е обичайна реакция на нетърпеливи и ядосани инвеститори. Най-честите оплаквания са разрешени от брокера, така че не смятаме, че съществуват големи проблеми тук.

24Option бонус

Бонус, бонус и пак бонус, всеки иска бонус, в 24Option предлагат перфектна бонус система, която наистина харесваме – вие вземате 100% бонус. Съществуват и други бонуси по 50%, където можете да теглите бонуса си на стъпки. Брокерът постоянно предлага различни промоции и бонуси, затова препоръчваме да ги прегледате по-долу.

Можете да заявите своя бонус като отворите реална сметка тук:

100% Бонус при първи депозит чрез BinarniOpcii.com!

 

 

 

Теглене на средства

Най-важното при брокерите на бинарни опции е тегленето на средствата и по-специално на печалбите. Обикновено брокерите не правят проблеми с депозирането на средства, но някои брокери правят проблеми при тегленето им.

В 24Option няма максимална сума за теглене (някои брокери ограничават), а отнема от 3 до 7 работни дни за да изтеглите средствата си. Използвайки Moneybooker дори намалявате времето за изтегляне и таксите са малки. VIP акаунтите не плащат никакви такси за теглене, което е страхотно. Просто помнете, че вие трябва да изпратите всички необходими документи заради регулацията от ЕС преди да изискате теглене на средства.

24Option екстри

Някои инвеститори търсят различни екстри при всеки брокер. Ние ще разгледаме с какво 24Option е различен от другите брокери. Екстрите, които харесваме в 24Option са:

– 5 часа видео – образоването е важно! 24Option ви предоставя видео клипове, които всеки начинаещ ще заобича.
– Безплатни уебинари – търгувайте като професионалист
– Истински котировки – брокерът използва котировките на Leverate, които се използват от най-големите Форекс компании като Saxo bank
– Без ограничение в тегленето на средства – много важен фактор, с който някои инвеститори не са напълно наясно.

Платформа и сайт

Платформата на 24Option е 100% уеб-базирана, като не е необходимо никакви допълнителни софтуери да бъдат изтегляни и инсталирани. Дизайнът на сайта е един от най-добрите в индустрията. Черният фон със златни букви е много модерен и елегантен. Сайтът е преведен на 16 езика – английски, руски, турски, немски, испански, арабски и много други.

Брой активи и срок на изтичане на опциите

Общо 110 активи: 45 акции, 32 валутни двойки, 11 суровини, 22 индекси. Разнообразието е огромно. Срокът на изтичане на опциите са най-различни, позволявайки на инвеститорите да търгуват опции със срок 30 секунди, 60 секунди, 120 секунди и на всеки 5 минути до края на деня, седмицата или месеца.

Комисионни и поддръжка

24Option не24Option ревю калкулира никакви такси или комисионни за инвеститорите за депозит или търговия и първото теглене на средства е изцяло безплатно. Тегленето чрез банков трансфер се таксува 30$. Златните акаунти получават възможност да теглят средства безплатно веднъж всеки месец, а при платинените акаунти няма ограничение. Поддръжката на 24Option е достъпна през 11 международни номера – на английски, френски, италиански, испански и други посредством мейл. Чатът на живо е бърз и удобен.

 

 

Депозит, теглене и бонуси

Минималният депозит е 250$/250€/£250/¥50,000 или руб 10,000. Възможно е да се направи през кредитна или дебитна карта, банков трансфер, Cash-U, MoneyBookers и много други. Тегленето на средствата може да се осъществи чрез същите методи, като минимумът при банковия трансфер е 100$. Няма ограничение при MoneyBookers. 24Option предлага бонуси до 100%, но от време на време предлага и различни други промоции и бонуси за нови и вече регистрирани клиенти.

Сигнали и видове опции

Иновативната платформа на 24Option ви предлага различни екстри,в това число и сигнали за търговия. Те са различни по сила и предлагат посока за търгуване на определени активи, но срокът на изтичане на опцията трябва да бъде избран от инвеститора. С изключение на най-разпространения вид бинарни опции High/Low (или дигитални бинарни опции), 24Option предлагат и OneTouch бинарни опции ,където инвеститорът решава дали цената на избрания актив ще докосне или не предварително определено ценово равнище в рамките на срока на избраната опция. Друг вид бинарни опции, предлаган от 24Option са Boundary бинарни опции (или Range бинарни опции) за 75% възвръщаемост , където инвеститорът трябва да предвиди дали цената на избрания актив ще бъде във или извън предварително определени ценови равнища.

https://www.youtube.com/watch?v=i85Gc3cwgRw

UA-58431095-1