AnyOption ревю

Като един от първите истински пионери в търговията с бинарни опции, AnyOption продължава да води  индустрията  по  отношение  на  иновациите. AnyOption  осигурява  нужния  набор  от инструменти без лъжливи бонуси, така че трейдърът може да се наслади на търговията без да се притеснява. И отгоре  на това AnyOption предлага най-различни видове опции, включително и Социална търговия.

AnyOption logo

Стартирал в края на 2008г. AnyOption с право твърди, че е първият истински пионер в индустрията. AnyOption е една от първите компании, които са видели предимствата на търговията с бинарни опции. Екипът на AnyOption след дългогодишен опит в управлението на риска и търговията с опции, създадоха първата уеб-базирана платформа за бинарни опции. Инструментите за търговия на  AnyOption  са  стандарт за много  други платформи, но  все още остават разграничими от останалите. В интерес на истината една от най-разпространените платформи за търговия, тази на Spot Option, е базирана на AnyOption. Но основната идея зад тези две иновативни платформи е лекотата и удобното ползване.

За разлика от повечето брокери, AnyOption са решили да останат верни  на традиционната търговия и са по-консервативни от другите брокери. Вместо да създават нови начини за търговия (Range опции, MultiX и други) , AnyOption инвестира своите средства  за  развиване на допълнителни инструменти за търговия, като например Option+ ,страхотен  инструмент, който ви позволява да удължавате или затваряте активни опции преди да изтече срокът им.

Самата система за търговия е много опростена – вие можете да виждате до 4 актива включително както и цялата необходима информация с едно кликване на мишката. Допълнително, най-важните новини се намират точно под прозорците с  опции. AnyOption също осигурява на клиентите си линия с печалбите, един опростен, но много ефективен инструмент за проследяване  на  вече закупени опции. Друг начин за следене на закупените опции е  чрез  регистриране  към  SMS системата,  така  AnyOption  ще ви изпраща съобщение  преди  или  след  приключването  на опцията. Също  така  има  вариант  да  показвате  своите  сделки на другите  трейдъри. Консервативният подход ,използван от AnyOption, е основната причина да са на челни позиции в индустрията и докато  се пренаселва от нови брокери на бинарни опции, понякога е по-добре да се придържате към вече утвърдилите се като AnyOption.

Слаби страни

Не е тайна, че AnyOption е стандарт в индустрията и много нови брокери на бинарни опции им подражават. Но минус при тях е, че възвръщаемостта по опции не е от най-високите, средно тя е около 71%.

Оплаквания за AnyOption

Ние правим изследване и анализи на брокерите. Търсим оплаквания из мрежата, проверяваме ги и ви ги предоставяме. Това, което правим е много просто – потърсихме в Google за AnyOption оплаквания , измами,  некоректност  и  други  подобни. Оплакванията  за AnyOption бяха противоречиви. Успяхме  да намерим  коментари  в  различни  блогове  и форуми, свързани с AnyOption. Повечето оплаквания са  породени от непрочитането на  условията и правилата за ползване  на  AnyOption. Голяма  част от оплакванията  идват от недоволни клиенти, които  са загубили средствата си ,правейки рискови сделки. AnyOption е напълно лицензиран и регулиран брокер от CySEC, MiFIB и FCA.

AnyOption бонус

Обикновено AnyOption не предлага бонуси за всички клиенти. Те са индивидуални и трябва да говорите с вашия представител в AnyOption за повече подробности.

За да заявите своя бонус натиснете тук и получете до 100% от вашия пъроначален депозит

bonus anyoption

 Теглене на средства

При една част от брокерите депозирането е лесно, а тегленето не е. Най-важното при търговията с бинарни опции е тегленето на печалбите. При AnyOption можете да получите средствата си много бързо. Вашите заявки се обработват в рамките на 48 часа и се изплащат до две седмици. Начините за това са чрез кредитна/дебитна карта или чрез банков превод.

AnyOption екстри

Като водеща платформа за търговия с бинарни опции на пазара днес почти всичко на сайта е екстра.

– Option+

– Binary 0-100 – Американски стил на търговия

– Пълна регулация от CySEC, MiFIB и FCA

– Социална търговия

– Show off – система, която показва на останалите трейдъри сделките ви, ако желаете

– Страхотно обучение

Платформа и сайта

Платформатa  на AnyOption е изцяло уеб-базирана и не са необходими никакви допълнителни софтуери. Тя  е  опростена  и модерна, като  цяло  приятна  за ползване. Много материали за обучение са достъпни за ползване през сайта, което прави AnyOption подходящ  за начинаещи. Сайтът е достъпен на 14 езика. Можете да търгувате и през своя смартфон, дъстъпно е приложение както за iPhone (iOS), така и за Android телефони. Можете да ги свалите от следните линкове: за iPhone тук, за Android тук.

Брой активи и срок на изтичане на опциите

Предлаганите активи са над 100, на над 200 пазара. Включват акции, индекси, суровини и разбира се валути, както и BitCoin. Предлаганите срокове на опциите варират от няколко минути до дни, седмици и месеци.

Комисионни и поддръжка

AnyOption не начислява никакви такси и комисионни когато депозирате или извършвате сделки с бинарни опции. Тегленията обаче се таксуват и обикновено струват около 30$ за повече от една транзакция през месеца. Поддръжката на AnyOption е достъпна чрез международни номера в зависимост от езика, както и чрез мейл. Чатът на живо е много ефективен.

Депозит, теглене и бонуси

Минималният депозит е 200$ или 200€. Възможен е чрез кредитна/дебитна карта, банков превод, Cash-U, MoneyBookers и много други. Докато тегленето на средствата е достъпно само чрез кредитна/дебитна карта или банков трансфер, за да се съобразят със законите за пране на пари. Първото теглене е безплатно. Относно бонусите, както споменахме горе, те са индивидуални и можете да ги заявите като щракнете тук.

 

UA-58431095-1