Banc De Binary ревю

Banc De Binary е един от основните онлайн брокери, които оперират в индустрията с бинарни опции. Тяхната платформа е разработена с цел предоставяне на услуги не само на опитни трейдъри, но също така и на начинаещи, които нямат никакъв опит с търговията. Когато използвате платформата им ще откриете, че те се фокусират върху това да направят търговията с бинарни опции забавна, опростена и лесна за разбиране.

banc de binary logo

Сайтът на Banc De Binary съдържа много повече информация за бинарните опции от повечето сайтове на други брокери. Добра идея е да се предлагат толкова изчерпателни образователни материали.

Платформата на Banc De Binary е създадена от Spot Option и това я прави лесна за използване и с достатъчно функции както за начинаещи, така и за опитни трейдъри. Не е необходимо да изтегляте или инсталирате каквито и да е софтуери, всичко е уеб-базирано. Тяхната платформа предлага 60 секундни опции / OneTouch опции /, както и възможност за създаване на собствени опции. Възвръщаемостта по опциите е между 70% и 91%.

Banc De Binary предлага диференцирани сметки, с други думи, колкото повече депозирате, толкова повече ползи ще имате. Най-обикновеният тип акаунти се наричат Micro Silver и изискват 250$ депозит, а за VIP акаунт “Lions Club” се изисква 50000$. Предимствата на VIP акаунтите са, че получавате видео обучения, електронни книги и отлично отношение от страна на представител на Banc De Binary.

За да отворите акаунт натиснете тук.

Награди

bbinary awards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banc De Binary е компания регулирана от FCA, MiFID и CySec, което я прави заслужаващ доверие брокер на бинарни опции. Banc De Binary поддържа прозрачна репутация ,давайки информация за техния управленски екип и местоположението на офисите си.

Слаби страни

Banc De Binary предлагат ДЕМО сметки с 50000$ в тях, но достъпът до такава сметка е възможен след депозиране в реална сметка на поне 250$.

Banc De Binary бонус

За минимален депозит от 250$ бонусът, който ще получите е в размер до 50%, което е нормално за индустрията, а за по-големи депозити ще получите до 100%, което е много в сравнение с другите брокери. Основният проблем разбира се е, че не можете да теглите средства , докато не изпълните необходимия обем сделки, но това се отнася за всички брокери. Добрата новина тук е, че бонусът е по желание и не е задължително да го изисквате или приемате, решението е ваше.

Теглене на средства

Минималната сума за теглене е 100$ и необходимото технологично време за трансферирането на средствата от страна на Banc De Binary е 2 работни дни, разбира се може да отнеме допълнително време в зависимост от метода на теглене, който сте избрали. Няма такси от страна на Banc De Binary. Възможните начини за теглене на средства са кредитна/дебитна карта, банков трансфер, MoneyBookers, AlertPay.

Banc De Binary екстри

Минималната сума за теглене е 100$ и необходимото технологично време за трансферирането на средствата от страна на Banc De Binary е 2 работни дни, разбира се може да отнеме допълнително време в зависимост от метода на теглене, който сте избрали. Няма такси от страна на Banc De Binary. Възможните начини за теглене на средства са кредитна/дебитна карта, банков трансфер, MoneyBookers, AlertPay.

Платформа и сайт

Сайтът предлага версии на 9 езика, платформата е на Spot Option и както е известно е много опростена и удобна за потребителите, също така изглежда добре.

Брой активи и срок на изтичане на опциите

Кошницата от активи се състои от 40 акции, 12 валутни двойки, 8 суровини и 20 индекса от цял свят, което е достатъчно за начинаещи, но може би някои по-опитни трейдъри ще сметнат, че броят е недостатъчен и няма да намерят това, което търсят. Сроковете на изтичане на опциите са стандартни за индустрията, като се предлага и 60 секундни опции. Също така можете да създавате опции като избирате времето им на изтичане.

Комисионни и поддръжка

Няма такси за депозиране на средства, но ще трябва да заплатите процент от акаунта си, ако искате да изтеглите средствата си преди да сте пускали каквито и да е сделки. Процентът е 7%. Banc De Binary не ви таксува за стандартно теглене на средства, може да има някакви такси, но те ще са породени от вида на трансфера, най-често при банковия превод. Поддръжката на Banc De Binary е на много високо ниво, представителите им са отзивчиви и любезни.

Депозит, теглене и бонуси

Както споменахме минималният депозит е 250$ и може да бъде направен чрез кредитна/дебитна карта, банков превод, MoneyBookers, AlertPay. Плащанията, идващи от Banc De Binary към вас, ще са от същия източник , чрез който сте направили депозита (ако сте депозирали посредством банков превод, тегленията ще бъдат отново чрез банков превод по същата сметка). Относно бонусите, за Micro Silver акаунт (депозит между 250$ и 2500$) достига до 50%, а за другите акаунти достига до 100%, като всеки клиент решава дали да приеме бонуса.

UA-58431095-1