Какво представлява търговията с бинарни опции?

кол пут бинари опции

Търговията с бинарни опции е изцяло нов и бързо разрастващ се пазар, който предлага огромно разнообразие от търгуеми инструменти. Този вид търговия предоставя големи възможности за инвеститори, които не считат себе си за професионалисти, нямат солидни финансови познания и огромни финансови възможности. Бинарните опции дават на инвеститорите възможност за бързи и значителни печалби с малки инвестиции.

 

Какво представлява пазарът на бинарни опции?

Тези опции са такива, че имат само два варианта за изход за това се наричат бинарни. Най-важното при търговията с тях е да се прогнозира дали стойността на избрания инструмент ще се повиши или намали в края на опцията.

Съответно, ако вашата прогноза е правилна Вие ще получите печалбата си, а ако е грешна ще загубите инвестираната сума.

Търговията с бинарни опции се извършва най-често в уеб базирана платформа. Стига да сте свързани с интернет Вие лесно можете да търгувате независимо дали сте на PC, MAC, смартфон или таблет. Този начин на търговия Ви осигурява много по-бърз и по-лесен начин за инвестиране отколкото който и да е друг пазар в света.

 

Какви са рисковете от търговията с бинарни опции?

Противно на други пазари в световен мащаб, в търговията с бинарни опции, според статистическата информация, рисковете са пренебрежимо малки и зависят изцяло от самия инвеститор. В съответствие с опита, който имат инвеститорите, те могат да решат колко да инвестират и не могат да загубят повече от сумата, която са определили.

 

Как да изберете брокер, който предлага бинарни опции?

Както и на други финансови пазари и тук Ваше безусловно право е да търсите брокер, който е надежден и предлага добро обслужване.

Брокерите на нашия сайт са избрани след подробни анализи от финансови експерти. Наличните брокери гарантират коректност, бърза реакция по отношение на обслужването и най-важното специалните бонусни схеми, които са достъпни само през нашия сайт.

 

Сложна ли е търговията с бинарни опции?

Най-големите предимства на тази търговия са, че тя е изключително опростена и лесна за изпълнение.

Ако смятате, че цената на актива, който сте избрали ще се покачи е достатъчно само да натиснете бутона „high” (нагоре), а ако считате, че цената ще се понижава натискате бутона „low” (надолу) и въвеждате желаната за инвестиране сума. Това е достатъчно.

 

Как да се реализира печалба:

За да се реализира печалба от бинарни опции, разбира се, е рисковано, но рискове съществуват при всяка форма на търговия. А рисковете тук са сведени до минимум.

Най-привлекателният аспект в реализирането на печалба при бинарните опции е, че Вие не трябва да прогнозирате конкретни цени и движения, достатъчно е да прогнозирате правилно дори с 1 цент и вие сте печеливши.

Ако желаете да печелите пари с такъв тип търговия, Вие трябва да цените количеството пред качеството. Това означава, че Вие можете да се възползвате от големите движения на пазарите, без да се интересувате от конкретни причини за това, просто трябва да уловите посоката на движение на конкретния актив.

 

Подобни статии

UA-58431095-1