демо сметка бинарни опции

Демо сметките са напълно безплатни и се считат за един от най-добрите начини за подобряване на вашите инвестиционни умения. Подходящи са и за пробване на различни стратегии за търговия. Като цяло демо сметките са същите като реалните, но с една разлика, че оперирате с виртуални пари, вместо с реални.

Почти всички брокери на бинарни опции позволяват търговия с демо сметки, но понякога може и да попаднете на някой, който не предлага тази опция. Затова е важно винаги да проверявате това, което предлагат различните брокери.

Как може да ви помогне ДЕМО сметката?

Ако сте начинаещ използването на демо сметка е силно препоръчително. На първо място, демо сметките са чудесен начин да научите как да използвате платформите за търговия, поддържани от вашия брокер. По този начин можете да разберете как функционира всяка част от платформата без да рискувате истински пари. Ще се научите как се извършват сделки и как да се възползвате от всички инструменти и функции, предлагани от платформата за търговия.

Демо сметките също са чудесен начин за тестване на нови стратегии или да научите как да търгувате различните видове бинарни опции.

Прекомерното използване на демо сметка може да бъде лошо за вас

Въпреки, че много експерти препоръчват да търгувате с демо сметки, вие не трябва да правите това прекалено дълго. При използването на демо сметка, вие не рискувате реални пари, така че е много вероятно да забравите, че търговията с финансови инструменти носи риск. Много трейдъри ползват демо сметки по грешен начин и отварят сделки, които не биха отворили ако търгуваха с реални пари. Ето защо, ако планирате да ползвате демо сметка, трябва да търгувате така сякаш търгувате с вашите пари – да оперирате с малки суми, да управлявате риска правилно и никога да не подценявате печалбите или загубите, които търговията ви предоставя.

Ако не ползване вашата демо сметка добре е много вероятно да направите грешката и да търгувате безразсъдно когато започнете с реални средства.  Винаги анализирайте всяка ваша сделка и никога не правете прибързани решения, защото това е начина, по който се очаква да се държите при търговия с реална сметка.

Управление на парите

Управлението на парите е умение, което всеки трейдър на бинарни опции трябва да овладее. Все пак, това рядко може да се направи с помощта на демо сметка, особено ако не сте достатъчно търпеливи и не сте свикнали да следвате стриктно списък с правила за търговия. Причината, поради която повечето търговци не могат да се научат как да управляват парите си правилно докато търгуват с демо сметка е, че те търгуват с виртуални пари и за тях е все едно дали ще загубят хиляди или не. Ето защо много трейдъри правят грешката да използват демо сметки с огромни суми. Например, ако планирате да депозирате 500$ в реална сметка, отворете демо сметка също с 500$. По този начин ще бъде максимално реалистично и ще се научите да контролирате парите си когато отворите реалната си сметка.

Подобни статии

UA-58431095-1