грешки при търговия

Всички хора правят грешки. Всеки един ден, ВСИЧКИ хора правят грешки. Може да е глупава и безобидна грешка, но също така може да е и променяща живота такава.

При бинарните опции грешки се случват всеки ден. Някои от тях са леки, други са сериозни. От тук има два типа хора – такива, които искат да се научат (тези са хората, които могат да признаят направена грешка) и такива, които настояват, че знаят всичко и които не са способни да приемат критика или съвет.

 

  1. Откриване на сметка – един за всички и всички за един

Направете си услуга и не откривайте сметка на всяка платформа, на която попаднете. Трябва да разберете, че повечето брокери на бинарни опции искат да достигнат до Вашите средства като Ви затрупат от безкрайни телефонни обаждания.

Също така, използвайки няколко различни платформи е объркващо и в крайна сметка губещият сте Вие. Не е необходимо да разучавате сами платформата, можете да разбере всичко за нея посредством чата или изпращайки имейл, това също така ще Ви позволи да тествате скоростта им на обслужване и компетентността им. След изследването на няколко платформи изберете 1 или максимум 2-3 платформи за откриване на сметка. Не повече!

 

  1. Най-важният въпрос – колко да депозирам?

Това е един добър въпрос. Важно е сумата да е достатъчна, но не твърде голяма в зависимост от възможностите на всеки. Депозирайки $200 когато минималната сума за отваряне на сделка е $25 е твърде рисковано и не ви оставя място за грешки. След 2 поредни загубни сделки трудно ще се върнете на краката си и е много вероятно да загубите бързо и остатъка. Внасяне на $20000 от друга страна е просто глупаво решение.

Ако сте начинаещ и платформата Ви предлага добър образователен пакет (лични уроци, демо сметка, интернет семинари, курсове по управление на парите) за 1-2-3 хиляди долара, това е добра сделка. Много от брокерите предлагат безплатни уроци, без каквото и да е обвързване. Всеки депозит между $300 и $1500 за новак е добра сума, с която може да се започне.

 

  1. Акаунт мениджърите – кой да търгува?

Може ли да загубя парите си тук? Това е, което на практика казвате когато искате от платформата да търгува от Ваше име. Някои платформи всъщност правят пари когато Вие губите, така че ще са повече от щастливи да търгуват за Вас. Една добра платформа ще Ви предложи отлично обучение и ще Ви предложи задълбочен анализ на сделките ви, като Ви остави да търгувате сами.

Никоя платформа не може да Ви предложи стабилен доход или каквато и да е гаранция на парите ви, така че защо да не търгуват за Вас? Кой може да се грижи най-добре за ВАШИТЕ пари? Само ВИЕ. Запомнете това. Използвайте всички инструменти, обучението и капитала си за да спечелите пари, но не разчитайте някой друг да направи това за Вас.

 

  1. Бонусът – вярвате ли в Дядо Коледа?

Бонус, такава хубава дума, означаваща добро, звучаща добре за ухото, но тя може да бъде смъртоносна при бинарните опции. Винаги проверявайте условията свързани с бонусите. Повечето платформи ще добавят дадения бонус (ако го приемете) към баланса ви, където ще се смеси с парите ви. На пръв поглед изглежда, че салдото магически се увеличава, но не. Този бонус обвързва парите ви към платформата.

Всеки бонус е обвързан с определен необходим изтъргуван обем. Това означава, че ако Вие натрупвате печалби докато търгувате няма да можете да се разпореждате с тях, защото сте ги натрупали с помощта на бонус, така че за да стигнете до изтеглянето им трябва да изпълните необходимия обем търговия.

Някои нови и усъвършенствани платформи предлагат друг тип бонус. Той не се добавя директно към сметката и по-важно не Ви обвързва с платформата. Вие можете да търгувате, пчелите, губите, теглите и когато достигнете необходимия обем бонусът ще се добави към Вашата сметка и ще сте в състояние да го изтеглите или да продължите да търгувате с него. Уверете се, че знаете какъв тип бонус приемате и дали ще сте в състояние да изпълните изисквания обем търговия.

 

  1. Първата сделка – току що излезе от фурната, внимавайте да не се опарите.

След като депозирате, не бъдете глупави и не започвайте отварянето на сделки веднага. Вярно е, че дори и без никакъв опит и знания шансът е 50/50 да направите добра сделка. Но представете си както може да направи с вашите умения едно обучение. Просто отделете време и обогатете своите знания.

Отварянето на безцелни сделки веднага след депозит ще доведе до загуба. Можете да изчакате ден или два преди да отворите първата си сделка, за ваше добро е. В същото време свикнете с пазарите, прочетете някои икономически новини и следвайте икономическите календари.

 

  1. Брокерите – проверете ги преди да скочите

Всички платформи предлагат VIP акаунти за големи депозити. Някои от тях са наистина добри и Ви предоставят по-висока възвръщаемост на сделките, променяеми падежи на опциите, възстановяване на някои губещи сделки на края на месеца, понякога дори и iPad за да може да търгувате отвсякъде.

След прочита на тази статия Вие или ще я игнорирате и ще забравите всичко, което сте прочети и ще бъдете от тези, които знаят всичко. Или ще я приемете като съвет, ще се учите от опита на другите и така ще имате по-голям шанс за успех.

Подобни статии

UA-58431095-1