1. Не се важни съвети при бинарните опциивълнувайте прекалено от големи бонуси

Бонусите се използват, за да се увеличи първоначалния депозит, но те не идват безплатно. Когато получите бонус това не означава, че можете да търгувате веднъж или два пъти, след което да изтеглите всичките си пари плюс бонуса. За да бъде възможно даден бонус да се усвои и да може да се изтегли, инвеститорът трябва да изпълни определен брой сделки, за да достигне изисквания обем търговия от брокера. Това означава, че колкото по-­голям е дадения бонус, толкова по-­трудно ще е той да бъде усвоен.

 

2. Много начини за избягване на измами

Съществува малка част брокери, които си позволяват да използват измамни методи към своите клиенти. Те се срещат измежду коректните брокери и се възползват от невинни инвеститори, които просто искат да се наслаждават на търговията с бинарни опции. Има много ревюта, които помагат на инвеститорите да избягват некоректните измами.

 

3. Демо акаунти – виртуалните сметки съществуват за да помагат

Част от брокерите на бинарни опции не предлагат безплатни демо акаунти, ако първо не депозирате. Съществуват няколко причини за това, но е интересно защо толкова много хора се въздържат от търговия само защото трябва да депозират първо. Ако сте намерили коректен брокер, тогава защо не депозирате, когато можете да получите парите си обратно по всяко време, дори и да не сте ги използвали за търговия. Най-­добрия начин е да се депозира в доверен брокер,  предлагащ бинарни опции, след което да се използва демо сметка за изучаване на платформата преди да се започне реална търговия.

 

4. Условия за ползване – погледнете ги, дори и само за да сте сигурни

Важна информация за изтегляне на средства, бонуси и ограничения, може да бъдат намерени в този раздел, който всеки брокер е длъжен да публикува. Не е необходимо да се чете цялата информация, просто погледнете за думите бонус и теглене на средства.

 

5. Уверете се че притежавате необходимите документи за теглене на средства преди депозирането

– Официален документ за самоличност (със снимка);

– Доказателство за адрес – може да бъде сметка за комунални услуги, банково извлечение, отчет по кредитна карта и други;

– Ако използвате кредитна или дебитна карта за депозиране – копие на предната и задната част на картата като са необходими последните 4 цифри от номера й;

Бъдете сигурни, че имате тези документи преди да депозирате средства. Не си позволявайте да липсват, тъй като ще откриете, че е невъзможно да поискате теглене на средства без тези документи.

Подобни статии

UA-58431095-1