Opteck ревю

Когато обмисляте да се впуснете в търговията с бинарни опции, съществува един брокер, който е много вероятно да влезе в любимия ви списък и това е Opteck. За разлика от други брокери, които предлагат само платформа за търговия, Opteck иска да разберете какво представлява търговията с бинарни опции, преди да започнете да търгувате. На ваше разположение са над 22 видео клипа с уроци, които да ви помогнат в света на бинарните опции, в тях се включва всичко за платформата за търговия, анализи на пазара, психология при търгуване, управление на средствата.

opteck logo

Opteck e брокер, който предлага търговия с бинарни опции и е създаден през 2011г. Ситуиран е в Лондон,/ Великобритания/. Тази  компания е една от най-големите  в  индустрията с  над  100 служители и 11 независими чуждестранни офиса по целия свят.

Opteck е много подходящ за начинаещи трейдъри, като предлага безплатна електронна книга за всички регистрирани потребители, която е доста изчерпателна и добре структурирана.

Силни страни

Opteck са прозрачни, лесно можете да получите информация за компанията, както и техен физически адрес, а това е нещо, което малко брокери предоставят като информация. Платформата, която използва Opteck е Market Pulse, която е позната като много удобна за потребителя и интуитивна за използване. Можете да търгувате директно от графиката, като кликнете върху стрелките нагоре или надолу, които се появяват като поставите мишката върху графиката. След като кликнете върху стрелката се появява кутийка ,където може да изберете сумата на инвестиране. Толкова е просто, че дори и начинаещ, който никога не е пробвал да търгува каквото и да е, ще се справи. Страхотна функция от Opteck е продажбата на опции: веднъж отворили Call или Put опция и цената не тръгва във вашата посока, вие можете да продадете тази опция и ще получите част от инвестираната сума.

Вниманието на Opteck към детайла и решението им да правят нещата по правилния начин, както и професионалното отношение ,създават общо впечатление за уважаван и коректен брокер.

Както споменахме Opteck са насочени към това да ви предоставят знания и да ви помогнат в търговията. Техният образователен раздел осигурява на потенциалния трейдър ежедневни новини, дневни и седмични доклади за финансовите пазари, уебинари, уроци, сигнали за търговия, финансови новини и много други. Когато клиент отвори сметка при тях ,той автоматично получава до 20 дневни сигнали за търговия на личния си мейл. Високо образовани анализатори ви предоставят тази информация. Благодарение на всичко това, вие ще увеличите своя потенциал за печалба и ще станете по-опитен, по-образован и по-успешен трейдър.

Слаби страни

Ние правим изследване и анализи на брокерите. Търсим оплакванията из мрежата, проверяваме ги и ви ги предоставяме. Това, което направихме е много просто – потърсихме в Google за Opteck оплаквания, измами, некоректност и други подобни. Това, което открихме е свързано със забавен процес по теглене на средства. Но това, което разбрахме е, че техническата поддръжка на Opteck са се заели с този проблем.

Opteck бонус

Бонусът, който се предлага при първи депозит е 50%, но често има кампании, по времето на които се достига и до 100%. За да изтеглите бонуса трябва да направите определен изискуем обем търговии, което е характерно за всички брокери на пазара на бинарни опции.

За да получите бонус 50%, можете да се регистрирате от тук:

opteck bonus

 

Теглене на средства

Минималната сума на теглене е 50$. След като клиентът е предоставил всички необходими документи, тегленето ще се обработва за 3-4 работни дни и още няколко дни за одобрение. След което, в зависимост от вашата банка, може да отнеме до 7 дни за да се отразят парите по сметката ви. Именно за това забавяне говорихме по-горе като слаба страна. Но не намираме за толкова слаба страна, тъй като все пак получавате средствата си без проблем.

Opteck екстри

В сравнение с други брокери, Opteck предлагат добри допълнителни екстри:

  • Страхотен образователен раздел и изчерпателна електронна книга.
  • Възможност за продаване на вече отворени бинарни опции
  • ДЕМО сметка

 

Платформа и сайт

Платформата, която предлага Market Pulse е интуитивна, сайтът е добре структуриран и всички функции са лесни за използване. Уеб сайтът е преведен на 9 езика.

Брой активи и срок на изтичане на опциите

Кошницата с активи е средна за индустрията, предлагат се около 50 актива за търгуване. Срокът на опциите варира от 60 секунди до дневни и понякога по-дълги. Предлаганите видове опции са, освен стандартните, но също и OneTouch и Range.

Комисионни и поддръжка

Няма такси за регистриране и депозиране, но при теглене на средства има 3.5% такса. Поддръжката, която се предлага от Opteck е бърза и полезна, с доста ясни отговори.

Депозит, теглене и бонуси

Минималният депозит е 250$ и може да бъде направен чрез следните методи: банков трансфер, кредитна/дебитна карта, WebMoney, Cash-U, Western Union, JBC. Тегленето на средства се обработва за 3-4 работни дни, но реално отнема между 7 и 10 дни ,докато се отразят парите в сметката ви. Бонусите, които се предлагат са най-често 50%, но по време на честите промоции, които се предлагат достига и до 100%.

 

UA-58431095-1