StockPair ревю

StockPair е различен от повечето брокери на бинарни опции. Той предлага уникална платформа за търговия, изключително прозрачен е, има добра поддръжка и страхотни инструменти.

stockpair logo

StockPair се счита за един от най-добрите брокери в момента. Почти няма друг брокер, който да предлага толкова екстри. Сайтът на StockPair е модерен и лесен за употреба. Възвръщаемостите по опциите са над средното ниво за индустрията и са средно 82%. Предлагат  се и функции като ранно затваряне на вече отворени опции, както и удължаване срока на опциите.

Освен, че е пионер в света на бинарните опции, StockPair е пионер и в бонусите – нова бонусна схема, която няма ограничения при теглене на средства. Бонусите, които се дават от StockPair са „висящи“ и се добавят в сметката на клиента, когато се изпълни определен обем търговия. Това е знак, че StockPair е ориентиран към клиента.

От гледна точка на търговията, дори начинаещи могат да разберат как работи платформата им. В много отношения, търговията със StockPair е по-лесна и разбираема от конкурентните брокери.

Търговия Stock Pair

Ако не сте чували за Pair Options все още, значи никога не сте били в сайта на StockPair. Въпреки, че е страхотен  брокер на бинарни опции, те предлагат и Pair Options, които  представляват алтернативен начин за търговия. Те също са бинарни опции, но стилът на търговия е различен. Pair Options са по-лесни и по-предсказуеми по някакъв начин. Традиционната търговия с бинарни опции, от друга страна  предлага повече  начини за  генериране на печалби онлайн с повече инструменти, за разлика  от  тази  революционна  технология. Но StockPair предлагат и  двата варианта.

Но нека обясним какво представляват Pair Options. Те са комбинация между Форекс търговия и търговия  с  бинарни  опции. Трейдърът  трябва да  избере между два актива. Целта е да се определени кой от тях ще се представи по-добре по отношение на другия актив след определено време. Съществуват два вида търговия.

Първият вид се нарича „Floating pair”. Например, нека кажем, че сме избрали двойката Google-Apple. Google се представя добре през деня и цената на акцията расте постоянно. Apple от друга страна се представя нормално през деня, цената на акцията й расте , но по-малко и е по-нестабилна. Сега трябва да изберем дали цената на Google ще се повиши повече от колкото тази на Apple в края на деня (или можете да изберете и друг срок). Възвръщаемостите при този вид зависят от това дали актива е предпочитан и дали цената се движи стабилно ,т.е. всичко зависи от пазарните очаквания. Примерните възвръщаемости за нашия случай са около 10-15% за Google, тъй като се счита за фаворит и около 400$ за Apple ,защото се счита за аутсайдер в тази битка.

Вторият вид се нарича „Fixed pair“. Например избираме двойката Microsoft-Apple. Сега трябва да изберем коя акция ще се представи по-добре след определено време (сроковете по тези опции варират от няколко минути до дни). Но разликата от предходния вид е, че тук възвръщаемостите са фиксирани предварително и са равни като процент.

Силни страни

StockPair е лицензиран брокер на бинарни опции от CySec и от MiFID. Като техен клиент вие ще се възползвате от строгите регулаторни изисквания, към които се придържат за да се защитят клиентите и да се гарантира, че дейността на дружеството е в съответствие със закона.

Слаби страни

Основният недостатък на StockPair се състои в невъзможността клиенти от САЩ да търгуват поради регулациите на Европейския съюз.

Оплаквания

Ние ви съветваме винаги да проверявате брокера, при който сте решили да депозирате за да бъдете в безопасност и да сте сигурни, че правите правилния избор. Когато търсихме негативизми за StockPair не можахме да намерим такива. Проверихме няколко форума за бинарни опции и няколко сайта за ревюта и най-разочаровани бяха гражданите на САЩ ,поради невъзможността да търгуват. Изглежда, че клиенти са доволни от това, което StockPair им предлага.

StockPair бонус

StockPair предлага бонус на своите клиенти след депозиране на минимум 200$. Изискването е да изтъргувате 40 пъти обема на бонуса за да можете да го теглите. Предлагат се и безрискови сделки, където трейдърът има възможност да изпълни няколко сделки, като за всяка от които ,ако завърши на загуба, клиентът ще получи инвестираната сума в тях като бонус.

За да получите бонус, можете да се регистрирате от тук:

stockpair

Теглене на средства

Няма ограничения за теглене на средства, което е много важно за сериозни трейдъри. StockPair претендира, че извършва процеса по тегленето на средствата до 48 часа и още ден или два за прехвърлянето им към сметките на клиентите.

StockPair екстри

Това, което смятаме за екстри са по-скоро неща, които считаме за различни и уникални:

  • Революционна търговска платформа
  • До 400% възвръщаемост в една сделка
  • Търговия с Pair Options

Платформа и сайт

Уникалната платформа за търговия на StockPair е 100% уеб-базирана, което означава, че не е необходимо изтегляне или инсталиране на каквото и да било. Самият сайт е свеж, модерен, елегантен и удобен. Както и самата платформа. Има образователен раздел за начинаещите. Самият сайт е преведен на 11 езика.

Брой активи и срок на изтичане на опциите

Общият брой на активите, които се предлагат за търговия е 112, от които 11 валутни двойки, 8 индекса, 89 акции на компании и 4 суровини. Сроковете на опциите са разнообразни и започващи от 60 секунди до няколко месеца, като варират в зависимост от вида на опциите.

Комисионни и поддръжка

StockPair не начислява никакви комисионни при депозиране и при търговия с опциите. Поддръжката е възможна на 11 международни телефонни номера, както и чрез мейл, чрез чат на живо, който е много бърз и представителите са учтиви.

Депозит, теглене и бонуси

Минималният депозит е стандартен за индустрията – 200$ или 200 евро, което е добре за начинаещи. Депозитът е възможен чрез кредитна/дебитна карта, банков трансфер, Cash-U, MoneyBookers и още много други. Тегленето на средствата се осъществява по същите методи. Един от бонусите, който предлага StockPair е до 60% за нови клиенти при депозит до 500$.

 

UA-58431095-1