Touch и No Touch бинарни опции

Touch (от английски език – докосвам) опциите са чудесен начин за вас да разнообразите своята търговия и дори да спечелите повече. Тъй като има само два възможни изхода при тези опции, те се считат за бинарни опции – предположението може да е правилно или грешно. Въпреки че са малко по-различни от традиционните бинарни опции, те са мощен инструмент, който може да ползвате за да максимизирате своите печалби.

Какво представляват?

Тези бинарни опции са много лесни за разбиране. Брокерът ви предоставя определена цена на даден актив. Ако изберете Touch, цената на актива трябва да достигне предварително определената от брокера цена в определен часови диапазон.  Ако това се случи вашата сделка е печеливша. При No Touch опцията е обратно – цената на актива НЕ трябва да докосва предварително определената цена. Толкова е просто.

Повечето брокери определят по две цени за даден актив – една по-висока от настоящата и една по-ниска (за да имате повече варианти за търговия), оттук и Touch опциите имат своите разновидности – Touch Up и Touch Down. При Touch Up трябва да познаете дали цената ще достигне по-високата от настоящата цена, а при Touch Down дали цената ще достигне по-ниската от настоящата.

Touch binary option

Как да ги използвате?

Този тип опции могат да изиграят важна роля при бинарната търговията. Те са изключително полезни при голяма волатилност на пазара когато цените на активите са несигурни и се движат с големи темпове. Например, ако цената на даден актив се движи бясно нагоре и надолу, може да нямате представа къде ще е тя след половин час, но можете да предвидите, че ще достигне определени нива. Именно тук Touch опциите са най-ефективни.

ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ С TOUCH ОПЦИИ КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!

Защо са важни?

Бинарните опции от този вид са един инструмент, който може да ползвате за да ви помогне да персонализирате своята търговия по-точно към вашите собствени нужди. Може да са полезни през цялото време, понякога или да не ги ползвате изобщо. Но в зависимост от това как ги ползвате , тези опции ви позволяват да контролирате търговията както не сте били в състояние преди и това ще ви доведе до по-добри резултати.

Кой предлага този тип бинарни опции?

Почти всички от най-големите брокери предлагат Touch и No Touch опции, въпреки че са нов вид в бинарния свят. Може да не ги употребявате при всяка търговия, но имайки възможност да ги използвате , това неминуемо ще повиши вашите печалби. Ако вашият брокер не предлага този тип опции, вие определено трябва да го смените с такъв , който предлага. Тези брокери обикновено са по-големи и много по-уважавани от брокерите, които не ги предлагат. Може да изберете своя брокер като прегледате нашите ревюта ТУК

Екзотични Touch опции

Има няколко избрани брокери, които предлагат огромни възвръщаемости по Touch опциите. Процентите варират от 200 до дори 500. Но както може би се досещате не са толкова лесни за печалба както стандартните Touch опции. От една страна вие сте силно ограничени в избора на активи, от друга страна се предлагат само Touch опции, но не и No Touch такива. Например да вземем акциите на Apple, те са с настояща цена 130$, а цената за достигане определена от брокера е 132$, което е трудно достижимо за 10 или 15 минути, от тук и възвръщаемостта по тези опции е толкова висока, но сме били свидетели как такава разлика в цената се достига бързо особено около новини за дадената компания.

Заключение

Touch и No Touch бинарните опции са чудесно допълнение към вашия стил на търговия, които ви дават допълнителни възможности. Тяхното значение се крие във факта, че те ви предоставят повече контрол върху търговията ви, а това прави успехите в търговията ви повече.

 

Подобни статии

UA-58431095-1