TradeRush ревю

TradeRush е един от водещите брокери, които предлагат търговия с бинарни опции днес. Той е достигнал една от най-високите позиции в индустрията като непрекъснато предлага несравнимо обслужване на своите клиенти. Този брокер се основава на идеята, че знанието е сила. Базиран в Кипър, TradeRush е регулиран от CySEC.

traderush-logo

TradeRush стартира през 2011г. и са брокерът, който представи 60 секундтните бинарни опции на индустрията, като предлагат до 81% възвръщаемост по тези атрактивни опции, което е максималното за пазара на бинарни опции.

TradeRush предлагат страхотни инструменти за търговия и голямо разнообразие от видове опции и от самото си създаване непрекъснато се подобряват. Базирани са на платформата на Spot Option.

TradeRush е пример за много нови брокери на бинарни опции. Платформата, която предлага е 100% уеб-базирана, което означава, че не е необходимо да се инсталира какъвто и да е допълнителен софтуер. TradeRush предлага на своите клиенти добри възвръщаемости по своите опции, но основното предимство на платформата е в допълнителните екстри. Брокерът предлага голямо разнообразие на срокове на своите опции, вариращи от 60 секунди до 6 месеца, като също се предлагат OneTouch опции за търговия през уикенда.

Списъкът с активите е доста разнообразен, предлагат се повече от 100 индекса от цял свят, различни видове суровини, валутни двойки и акции на компании. Видовете опции, които се предлагат са стандартните бинарни опции (High/Low, Digital), OneTouch, както и 60 секундни бинарни опции. Възвръщаемостта по тях варира и средно е около 75%.

Силни страни

Благодарение на платформата на Spot Option, сайтът на TradeRush работи доста гладко. Интерфейсът е проектиран по такъв начин, че трейдърите да нямат проблеми с навигацията и да се ориентират лесно. Сайтът е лесен за употреба и сделки могат да се извършат с 4 натискания на мишката.

Така наречения Option Builder ви позволява сами да избирате възвръщаемостта по различни опции, а Pro Trader е предназначен за напреднали трейдъри и позволява интерактивни графики.

Платформата на TradeRush има две забележителни характеристики, които я отличават от останалите брокери.

Double Up – когато нещата изглеждат добре за вече отворена сделка, благодарение на тази функция трейдърът може да създаде нова сделка със същите условия като вече съществуващата. С други думи, с тази функция TradeRush предоставя на своите клиенти да удвоят печалбите си.

Rollover – тази функция може да се ползва за ограничаване на загубите. Тя позволява на трейдърът да удължи срока на своите опции. С други думи трейдърът купува още време само с едно натискане на мишката, когато пазарът не се представя според очакванията.

Слаби страни

Единствената негативна страна на TradeRush е забавеното теглене на средства, но това не означава, че няма да се получат.

Оплаквания за TradeRush

Ние правим изследване и анализи на брокерите. Търсим оплакванията из мрежата, проверяваме ги и ви ги предоставяме. Основното, което се появи е именно забавеното теглене на средства. Други оплаквания, които споделят хора из мрежата е, че когато са депозирали средства за да получат достъп до ДЕМО сметка, те са получили огромно количество с обучителни материали, което не считаме, че е толкова лошо.

TradeRush бонус

TradeRush предлага бонуси до 100% от първоначалния депозит, което е повече от повечето конкурентни брокери. В зависимост от това какъв бонус изберете, минималните трябва да изиграете определен брой сделки, което е стандартно за всички брокери.

Можете да заявите своя бонус като се регистрирате тук:

Бинарни опции от TradeRush

 

TradeRush bonus

Теглене на средства

Депозирането е лесно, по-трудно е тегленето на средства и особено на печалбите. Тегленията могат да бъдат осъществени посредством кредитна/дебитна карта, банков трансфер или чрез MoneyBookers. Минималното теглене е 30$, а самите тегления са безплатни ако се прави по 1 на месец. Самият процес отнема до 7 работни дни (това е забавянето, за което говорихме по-горе).

TradeRush екстри

Вече обяснихме част от екстрите, които предлага TradeRush, а именно Double-Up и Rollover (можете да ги видите по-горе в параграфа Силни страни). Друга екстра е Option Pro, която също обяснихме по-горе. Също така се предлага и търговия през мобилен телефон.

Можете да се регистрирате през своя мобилен телефон от тук.

Платформа и сайт

Платформата, която предлага TradeRush е 100% уеб-базирана и се основава на Stop Option. Самият сайт е модерен, навигацията в него е лесна и оставя приятно усещане. Малък минус е, че ако трейдърът иска да види информация за някой специфичен актив трябва да отиде в друг раздел на сайта. Самият сайт е достъпен на 6 езика.

Брой активи и срок на изтичане на опциите

TradeRush предлага на своите клиенти над 125 актива, включително акции, индекси, суровини и валути. Ние считаме, че броят на активите е повече от достатъчен и е съпоставим с този на топ брокерите. Сроковете на опциите са с широк диапазон, като стартират от 60 секунди и достигат до 6 месеца.

Комисионни и поддръжка

TradeRush не начислява никакви такси и комисионни когато депозирате или извършвате сделки с бинарни опции. Тегленето на средства се таксува 30$ ако е извършено повече от веднъж на месец. Поддръжката на TradeRush е възможна чрез два телефонни номера в САЩ и Великобритания, чрез мейл или чрез чат на живо с техен представител.

Депозит, теглене и бонуси

Минималния депозит е стандартен за индустрията 200$ или 200 евро. Възможен е чрез кредитна/дебитна карта, банков трансфер, Cash-U и други. Тегленето на средства е възможно по същите начин, които и депозирането. Бонусите, които предлагат TradeRush са както казахме до 100% в зависимост от депозираната сума.

 

UA-58431095-1